Newsroom

Newsroom

O Μ. Σαλμάς σε κρεσέντο αντιδημοσιογραφικού αυταρχισμού από τον αέρα της ΕΡΤ (video)

Αυταρχισμός, ειρωνεία, υπεροψία και υποδείξεις

4462792

Αυταρχισμός, ειρωνεία, υπεροψία και υποδείξεις. Με αυτόν τον αξεπέραστο συνδυασμό προσήλθε σήμερα σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί δημοσιογραφικά σχόλια.

Ο κ. Σαλμάς απάντησε με ειρωνεία στη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά που σχολίασε τα λεγόμενά του για ορισμένες εκπομπές της ΕΡΤ, αρχίζοντας τα γνωστά «δεν επιτρέπω» και «δεν θέλω καμία διακοπή».

«Δεν είναι κρατική τηλεόραση να έχω δίπλα μου μία δημοσιογράφο που είναι προσκεκλημένη και με διακόπτει», συνέχισε. «Υπήρξαν εκπομπές που ήταν ότι χειρότερο έχει ζήσει η χώρα» υποστήριξε χωρίς να δέχεται τον αντίλογο. «Δεν θέλω καμία διακοπή. Είναι ντροπή», τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Σαλμάς, «απειλώντας» μάλιστα κάποια στιγμή να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Δε δίστασε μάλιστα να απαιτήσει να μην σχολιαστούν τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος οφείλει μόνο να κάνει ερωτήσεις, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Κώστα Αλατζά. 

Πάντως κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Σαλμάς έδωσε και ένα στίγμα για το ποια θα είναι η ΕΡΤ του μέλλοντος:

«Η Ελληνική Τηλεόραση θα πάρει το δρόμο της. Θα γίνει ένα κανάλι πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέραμε που θα υπηρετεί την πραγματική αντικειμενική ενημέρωση» είπε ο κ. Σαλμάς. Το αν αυτή η περιγραφή ανταποκρίνεται στο ύφος του ίδιου κατά τη σημερινή του παρουσία στην εκπομπή μπορεί να κρίνει όποιος παρακολουθήσει το βίντεο της παρέμβασής του.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη