Newsroom

Newsroom

Ο ρωσικός στόλος στη Μεσόγειο

Ακόμη τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν πριν από λίγες ώρες τα στενά του Βοσπόρου, με τελικό προορισμό την ανατολική Μεσόγειο,…

Ακόμη τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν πριν από λίγες ώρες τα στενά του Βοσπόρου, με τελικό προορισμό την ανατολική Μεσόγειο, στο τρίγωνο Συρίας-Ισραήλ-Κύπρου. Την ίδια ώρα, όλα τα σενάρια σχετικά με μονομερή στρατιωτική επέμβαση κατά της Δαμασκού παραμένουν ανοιχτά.

Προερχόμενο από την Μαύρη Θάλασσα, το πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου SSV-201 «Priazovie» πέρασε τα στενά συνοδευόμενο από τα μεγάλα αποβατικά σκάφη «Minsk» και «Novotcherkassk», σύμφωνα με φωτοειδησεογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το «Priazovie» είχε αναχωρήσει την Κυριακή από το λιμάνι της Σεβαστούπολης «για μια αποστολή στην ανατολική Μεσόγειο», σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Σε λίγες μέρες αναμένεται και η άφιξη του καταδρομικού “Μασκβά” (Mockba) στην περιοχή, συνοδευόμενο από μια φρεγάτα από τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας και ενός αντιτορπιλικού από το στόλο της Βαλτικής. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…