Ο «πυροσβέστης» Κύρτσος προσπαθεί να ηρεμήσει τους ευρωβουλευτές της ΝΔ που είναι στα «μαχαίρια»

Μετά τις «σπόντες» των Βόζενμπεργκ - Ασημακοπούλου, ο Γιώργος Κύρτσος επιχειρεί να ηρεμήσει τα πνεύματα

4777709

Ως «πυροσβέστης» επιχείρησε να μπει στην εσωκομματική κόντρα της ΝΔ για την αντιπροεδρία Παπαδημούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο Γιώργος Κύρτσος.
Σε συνέντευξή του στο Θέμα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ επιχειρεί να «μπαλώσει» τα όσα έχουν ακουστεί για δήθεν «γραμμή» που έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στου ευρωβουλευτές της ΝΔ να στηρίξουν τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Μετά τις αντιδράσεις της Ελίζας Βόζενμπεργκ και της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, οι οποίες δήλωσαν ότι δεν ψήφισαν τον κ. Παπαδημούλη, διαχωρίζοντας έμμεσα τη στάση τους από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον «χορό» μπήκε και ο Γιώργος Κύρτσος.

Από την πλευρά του ο κ. Κύρτσος από τη μία διέψευσε ότι υπήρξε τέτοια «γραμμή» από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει αν ο ίδιος στήριξε τον Δημήτρη Παπάδημούλη στην εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, κόντρα στη γραμμή του ΕΛΚ.

«Δεν πήραμε γραμμή από κανέναν. Αυτά που γράφουν ότι μας είπε ο Μεϊμαράκης να ψηφίσουμε Παπαδημούλη είναι κατασκευές. Κανείς δεν μας είπε να ψηφίσουμε Παπαδημούλη. Η ψήφος είναι μυστική και για τους 14 αντιπροέδρους, επομένως αποκλείεται να σας πω τι ψήφισα», τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Θέμα Radio 104.6.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το σχετικό tweet του Γιώργου Κύρτσου