Ο Ψωμιάδης παραδέχεται ότι οπλοφορούσε στη Βουλή

Πως πήγαινε στη Βουλή με το πιστόλι του, αδιαφορώντας για τους κανονισμούς που το απαγόρευαν, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

NewsRoom 15/03/2018 | 18:06

Ο Ζορό που αγαπάει απίστευτα το ρόλο του πολιτικού μαϊντανού μόνο και μόνο για να παίρνει λίγη δημοσιότητα από εδώ και από εκεί, παραδέχτηκε ότι οπλοφορούσε στη Βουλή.

Το ίδιο, όπως είπε, έκαναν και κάνουν οι μισοί βουλευτές. «Το σύστημα είναι υπεράνω κομμάτων και το ξέρετε πολύ καλά. Ξέρετε ότι υπάρχει συμβουλή απαγόρευσης να μπαίνουν βουλευτές με πιστόλι στη Βουλή; Οι μισοί, όμως, μπαίνουν. Ποιος θα τους ενοχλήσει, ο απλός αστυνομικός που θέλει να μείνει στη Βουλή επειδή έχει μισό μισθό;», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ρ/σ «Fair Play», ενώ στη συνέχεια, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε: «Εντάξει, τον καταδικάσαμε. Δεν θα τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο… Εγώ ως βουλευτής έμπαινα στη Βουλή με το πιστόλι, μιλάω για τον εαυτό μου».

«Όσο υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα, το ποδόσφαιρο ξέχασέ το… Εκτός αν συμφωνήσουν οι τέσσερις πρόεδροι. Καμία πολιτεία και κανένας υπουργός δεν μπορεί να το θεραπεύσει», κατέληξε.