Ο πραγματικός κλόουν στην υπόθεση Joker είναι ο Μπογδάνος

Αφού δεν κατάφερε να προκαλέσει με το σαχλοειδές χιούμορ του, είπε να φορέσει ξανά την κουκούλα... 

ek bogdanos

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα έχανε την ευκαιρία, να αξιοποιήσει τον σάλο που έχουν δημιουργήσει οι έφοδοι της αστυνομίας στις κινηματογραφικές προβολές της ταινία Joker, για να προβοκάρει, να προκαλέσει και να αναδυθεί στην επιφάνεια της επικαιρότητας…σα φελλός.

Στην αρχή αποπειράθηκε να το κάνει με κακόγουστο χιουμοράκι.

Έτσι ο ο βουλευτής της ΝΔ σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter έγραψε: «Αφού το ψέμα δεν έχει πλέον όρια, ας το πω ευθαρσώς για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους: Εγώ, ντυμένος θεούσα, κάλεσα τα ΟΥΚ (ούτε καν ΕΚΑΜ) στο Τζόκερ. Αύριο θα το κάνω και στο Λόττο. Διότι αυτό ήθελε προσοχή -και το ανέλαβα»

Η αλήθεια είναι όμως ότι η προσπάθεια του Κωνσταντίνου να υποδυθεί τον κλόουν δεν του πήγε όσο καλά θα ήλπιζε. Έτσι χωρίς να χάσει καιρό είπε  να κινηθεί σε πιο safe μονοπάτια….

Για άλλη μια φορά έβαλε την κουκούλα και έπραξε αυτό που ξέρει πολύ καλά, κατέδωσε κόσμο και κοσμάκη.

Γράφει λοιπόν σε σημερινό του tweet: «Οι καταγγελίες του κράτους της δεξιάς για το Τζόκερ έγιναν από την τμηματάρχη Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, νύφη του πρώην υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Στρατή, και τη γ. γραμματέα επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη. Καλά θα κάνουν να έχουν ΠΟΛΥ καλούς λόγους να επικαλεστούν».

Η μπογδανιάδα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Χρήστρια «τόλμησε» να σχολιάσει το παραπάνω tweet συστήνοντας στον Μπογδάνο «να βάλει Κουκούλα»

Ο βουλευτής της ΝΔ όμως δεν άφησε αναπάντητη αυτήν την προσβολή. Αφού πρώτα κατηγόρησε την «αντίπαλο» ότι αυτή φοράει κουκούλα καθώς κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του μέσου έπειτα απείλησε πως όταν αυτή η δυνατότητα ανωνυμίας αρθεί μάλλον θα ζήσουμε εφιαλτικές στιγμές «1984».

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη