Newsroom

Newsroom

Ο Πορτοσάλτε θέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για να μην… κουράζεται

Σε καλοκαιρινό mood ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

2607648

Ο Άρης Πορτοσάλτε απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, δεν θέλει πολλές σκοτούρες και έννοιες και γι αυτό προτείνει ως λύση για όλα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Ο υποχρεωτικός εμβολισμός απαλλάσσει από την..κούραση του Να σκέφτεσαι κ να αποφασίζεις», τονίζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Φαίνεται πως ο Άρης είναι μεγάλος θαυμαστής του «αποφασίζομεν και διατάζομεν» και αφού η κοινωνία έχει ακόμα δισταγμούς και αμφιβολίες καλύτερα να συμμορφωθεί με τον βούρδουλα.

Γιατί το άλλο σενάριο είναι η κοινωνία να πειστεί. Αλλά αυτό όντως έχει κούραση…

«Είπαμε κ όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξει, με καμία επιπλέον καμπάνια ενημέρωσης: Ο υποχρεωτικός εμβολισμός απαλλάσσει από την..κούραση του Να σκέφτεσαι κ να αποφασίζεις! Παίρνει άλλος την απόφαση, σε βγάζει από την ευθύνη. Κι όμως, όνειρο πολλών..», έγραψε αναλυτικά στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ταυτόχρονα ο Α. Πορτοσάλτε μέσα από αυτό το μήνυμα, ρίχνει και τα «καρφιά» του για την ατολμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Αν θέλουν εκεί στην κυβέρνηση να τα έχουν καλά με τον Άρη ας σπεύσουν να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, όχι μόνο στους υγειονομικούς και στο προσωπικό στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.