Ο Παπαδημητρίου συγχαίρει τον Οικονόμου: Καλά έκανε και έκοψε την Κανέλλη

Τόσα χρόνια στο ίδιο «μαγαζί», να μην στηρίξει τον πρώην συνάδελφο και παντοτινό σύντροφο;

Screenshot 1

Η αλήθεια είναι ότι τους ενώνουν πολλά. Πολλά χρόνια συνάδελφοι και συνεργάτες στον ΣΚΑΪ, πιστοί οπαδοί του Μητσοτάκη και της δεξιάς παράταξης και φυσικά ορκισμένοι πολέμιοι της αριστεράς.

Ήταν λογικό και επόμενο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Οικονόμου ακόμα και όταν ο δημοσιογράφος λογόκρινε και έκοψε στον αέρα καλεσμένη δημοσιογράφο και βουλευτή. 

Ο βουλευτής της ΝΔ ενέκρινε και μάλιστα από το βήμα της βουλής, το πρόσφατο τηλεοπτικό «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη επειδή αναφέρθηκε στο περιστατικό που από τον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ στην νέα Σμύρνη ακούστηκε η φράση «Πάμε να τους γ…μήσουμε!Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!»

Τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα για την κυβέρνηση και τα όρια μεταξύ στρατευμένων μέσων, εκπροσώπων της κυβέρνησης και «δημοσιογράφων-παπαγάλων» ξεθωριάζουν.

«Δυστυχώς, η κυρία Κανέλλη, που είναι εκλεκτή συνάδελφος και γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια μεταξύ μας, όπως είναι έτσι, είπε και ως εκ τούτου αποτέλεσμα ήταν ότι δεν θα ξαναπάει να δει τον κ. Οικονόμου στην εκπομπή του.

Αν είναι δυνατόν στην εποχή μας να έχουμε τέτοιου είδους επεισόδια και να υπάρχει τέτοιου είδους απομόνωση των κομμάτων από την επικαιρότητα και από τη δυνατότητά τους να εξηγούν τις θέσεις τους!

Τώρα, αν πού και πού οι θέσεις πρέπει να εξηγηθούν με τη χρησιμοποίηση λέξεων –το είπατε κι εσείς, το υπονοήσατε ορισμένοι- οι οποίες δεν συνάδουν με τη σωστή τηλεοπτική δουλειά, τότε νομίζω ότι πολύ καλά έκανε ο συνάδελφός μου ο Δημήτρης Οικονόμου και πολύ κακά η συνάδελφός μου, Λιάνα Κανέλλη», σημείωσε ο Μπάμπης στο πλαίσιο συζήτησης για νομοσχέδιο του Υπ. Υποδομών για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα.

Δείτε την τοποθέτηση του Μ. Παπαδημητρίου:

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη