Newsroom

Newsroom

Ο Πάνος Καμμένος μήνυσε τον Πάχτα

Μήνυση κατά του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη, Χρήστου Πάχτα, κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητών Ελλήνων,…

Μήνυση κατά του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη, Χρήστου Πάχτα, κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητών Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κοτζαμάνη και αφορά πράξεις και παραλείψεις του κ. Πάχτα, στελεχών της “Ελληνικός Χρυσός ΑΕ” καθώς επίσης και τυχόν υπευθύνων ατόμων που θα εντοπίσει η ανάκριση για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα.

Η υπόθεση αφορά, τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοστήτων του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία στοιχείου αρσενικού και την απόκρυψή του για μεγάλο χρονικό διάστημα της συγκέντρωσής του στο νερό της περιοχής.

Ο κ. Καμμένος προσκόμισε πλήθος στοιχείων μεταξύ των οποίων και το τεύχος 23 του HOT DOC , δημοσιεύματα του οποίου αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου. Μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να καλέσει και σχετικούς μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Διαβάστε σχετικά

Όταν η «Ελληνικός Χρυσός» γέμισε τη ζωή τους με Σκουριές

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…