Newsroom

Newsroom

Ο Πάγκαλος ξέχασε να πει "μαζί αποτύχαμε" για Σημίτη-Παπανδρέου (βίντεο)

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, με τη γνωστή κριτική αλλά καθόλου αυτοκριτική του διάθεση, χαρακτήρισε αποτυχημένους πρωθυπουργούς που ανήκουν στο παρελθόν του…

pagalos

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, με τη γνωστή κριτική αλλά καθόλου αυτοκριτική του διάθεση, χαρακτήρισε αποτυχημένους πρωθυπουργούς που ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ τόσο τον Κώστα Σημίτη όσο και το Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος είχε υπηρετήσει και τους δύο αρχηγούς, υποστήριξε σε συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση πως δεν τον ενδιέφερε αν ο κ. Παπανδρέου κι ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στο συνέδριο για τα 39 χρόνια του πρώην Κινήματος, προσθέτοντας μάλιστα πως θα ήταν αδιανόητο κι ελαφρώς γελοία ιδέα επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Πάγκαλος ναι μεν υποστήριξε πως Παπανδρέου και Σημίτης είχαν και θετικά στοιχεία, ανάφερε όμως πως βασικά υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο κι επομένως δεν είχε κανένα νόημα η παρουσία τους στο συνέδριο. «Ο έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές», υποστηρίζοντας πως η απουσία του από τις επετειακές εκδηλώσεις οφειλόταν σε ταξίδι του στην Κίνα, αλλά και στην έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του γι’ αυτές.

Δείτε τον Πάγκαλο να αποκαλεί αποτυχημένους Σημίτη-Παπανδρέου:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…