Newsroom

Newsroom

Ο Πάγκαλος δεν έχει Burberry και δεν ντρέπεται να το πει

Μετά από μικρό χρονικό διάστημα σιωπής και περισυλλογής ο πάλαι ποτέ κραταιός υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,…

Μετά από μικρό χρονικό διάστημα σιωπής και περισυλλογής ο πάλαι ποτέ κραταιός υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε. Ο κ. «μαζί τα φάγαμε» μέσα από τη ραδιοφωνική συνότητα του «Βήμα fm» ξανακύλησε στο γνωστό φετίχ του που δεν είναι άλλο από το να πολεμά με αξιοθαύμαστο μένος το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ουσιαστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry με αυτά που δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη. Υπογράμμισε δε ότι ο ίδιος δεν έχει ρούχα αυτής της μάρκας: «Εγώ Burberry δεν έχω!» και χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αγράμματο».

Αυτό που παρέλειψε να επισημάνει ο κ. Πάγκαλος είναι ότι μάλλον η συγκεκριμένη μάρκα δεν πληρεί τις στυλιστικές του προδιαγραφές, διότι δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς ότι ένας επί σχεδόν 30 έτη πολιτικός με ακίνητη περιουσία το 2011, 58 ακινήτων δεν μπορεί να εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα του με Burberry… Παραβλέποντας όμως τα προφανή ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου επέλεξε να ασχοληθεί με τις στυλιστικές επιλογές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφήνοντας τα ουσιώδη, που δεν είναι άλλα από τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός από τις ακολουθούμενες πολιτικές, να περάσουν ασχολίαστα.

Συνεχίζοντας δε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε για τις ευθύνες του όσον αφορά τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ». Βέβαια το γεγονός ότι άπαντες ψάχνουν την πατρότητα της μαζικότερης απεργίας των τελευταίων ετών – η οποία σύμφωνα με την ΟΛΜΕ έφτασε το 90% των εκπαιδευτικών – και εν τέλει την αποδίδουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλλον θα έπρεπε να το αποσιωπήσουν αν θέλουν να συμβάλλουν στον αγώνα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ. Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Πάγκαλος έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει το ΣΥΡΙΖΑ με τα καθεστώτα της Αφρικής που βάζουν τα παιδιά να πολεμούν!

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…