Ο νέος υπουργός Υγείας ζητούσε την απέλαση «αφρικανών ιερόδουλων με AIDS»

Το τρίτο πολιτικό τέκνο του Γιώργου Καρατζαφέρη που αναλαμβάνει τις τύχες του υπουργείου Υγείας έκανε λόγο για «υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας «αφρικανών ιερόδουλων»

2185330

Τη δόξα του Ανδρέα Λοβέρδου είχε ζηλέψει ο Θάνος Πλεύρης, ζητώντας τον Δεκέμβριο του 2012 την «απέλαση λαθρομεταναστών γυναικών φορέων του AIDS» με Ερώτηση που είχε καταθέσει προς τους τότε υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, Χρήστο Παπουτσή και Αναστάσιο Γιαννίτση αντίστοιχα.

Το τρίτο πολιτικό τέκνο του Γιώργου Καρατζαφέρη που αναλαμβάνει τις τύχες του υπουργείου Υγείας και αναγκάζεται να προβεί λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του σε δηλώσεις μετανοίας για τα αντισημιτικά του σχόλια, έκανε λόγο για «υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας «αφρικανών ιερόδουλων».

Επικαλούταν δε δηλώσεις του τότε υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, σύμφωνα με τις οποίες «οι λαθρομετανάστριες φορείς του AIDS πρέπει να απελαθούν από τη χώρα λόγω του ότι αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και υφίσταται μέγιστη απειλή για τις ελληνικές οικογένειες». Μάλιστα, επισύναψε και το αντίστοιχο δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» με τις αποκρουστικές αναφορές του Αν. Λοβέρδου σε ημερίδα με θέμα την προαγωγή της δημόσιας Υγείας.

Παίρνοντας, λοιπόν, τη σκυτάλη από τον πολιτικό που συνέδεσε το όνομά του με τη διαπόμπευση οροθετικών γυναικών, ο νέος υπουργός Υγείας ρωτούσε τους Χρ. Παπουτσή και Αν. Γιαννίτση:

1. Προτίθεστε επιτέλους να δώσετε οριστική και δυναμική λύση στο πρόβλημα στο πρόβλημα της παράνομης πορνείας αφρικανών ιεροδούλων, ιδίως στην οδό Πατησίων;

2. Προτίθεστε να υιοθετήσετε τη θέση του κ. Λοβέρδου για άμεση απέλαση των λαθρομεταναστριών ιεροδούλων φορέων του AIDS;

Η Ερώτηση:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη