Ο Μπογιόπουλος στηρίζει Αχτσιόγλου ενάντια στα σεξιστικά «σκουλήκια» που της επιτέθηκαν

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου στάθηκε και ο Νίκος Μπογιόπουλο με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

cover
NewsRoom 23/06/2022 | 15:08

Στο στόχαστρο δεξιών τρολ στα μέσα κοινωνικού δικτύου και με απαράδεκτες ύβρεις βρέθηκε χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σταθούν ενάντια στον σεξιστικό οχετό των ακροδεξιών τρολ στο Twitter που επέλεξαν να στοχοποιήσουν την Έφη Αχτσιόγλου. 

Με φόντο την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις πρόωρες εκλογές, έβαλαν στο στόχαστρο τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας αισχρά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της, με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις.

Θεωρούν μάλλον ότι είναι μέγα αδίκημα το να «φαίνεσαι κουρασμένος» αν είσαι γυναίκα.

Έφη Αχτσιόγλου: «Δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά»

Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της με ανάρτησή της στο twitter:

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά», έγραψε αρχικά.

Και μετά πρόσθεσε, «Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Νίκος Μπογιόπουλος: «Άβυσσος μας χωρίζει από τα σκουλήκια που της επιτέθηκαν»

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου στάθηκε και ο Νίκος Μπογιόπουλο με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραψε: «Με τη κυρία #Αχτσιογλου μας χωρίζει πολιτικός ωκεανός. Η άβυσσος τώρα που μας χωρίζει από τα σκουλήκια που της επιτέθηκαν, η άβυσσος, δηλαδή,   που χωρίζει τον απόπατο από τον Ανθρωπο, κάνει εν προκειμένω την απόσταση αυτή να μοιάζει με σταγόνα».

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση: