Ο Μπογδάνος αποχωρεί από πάνελ καταγγέλλοντας την αριστερά και την κριτική στην κυβέρνηση (video)

Δεν άντεξε την κριτική στην κυβέρνηση, κατήγγειλε την αριστερά, πέταξε το στυλό και έφυγε από το πλατό της εκπομπής ντροπιασμένος και εκτεθειμένος

 

NewsRoom 17/12/2019 | 12:00

Δεν είναι για πολλά... ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ή θα συμφωνείτε με οτιδήποτε λέει και θα ψηφίζετε μόνο ΝΔ ή αλλιώς ο βουλευτής της ΝΔ θα φεύγει...με την ουρά στα σκέλια.

Ο Μπογδάνος πέταξε το μικρόφωνο του και αποχώρησε από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Blue Sky.

Αφορμή η πολιτική αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη με θέμα συζήτησης το κοινωνικό μέρισμα. Πραγματική αιτία η ακροδεξιά ιδιοσυγκρασία του βουλευτή της ΝΔ που δεν μπορεί να αντέξει τη διαφωνία, την κριτική και την αριστερά.

«Δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία;» είπε ο κ. Μπογδάνος στον κ. Στρατάκη, μ’ εκείνον να του απαντά να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, διότι «έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία για να βγει βουλευτής».

«Μήπως μιλάς στον διπλανό σου» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος καθόταν δίπλα. «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω την αήθεια της Αριστεράς στη ζωή μου» πρόσθεσε.

«Θα κάτσω να με προσβάλλει ο Στρατάκης;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ με τον δημοσιογράφο να του απαντά «εσύ προσβάλλεις έναν ολόκληρο λαό που ψηφίζει Αριστερά».

Ως εκεί...ο ο Μπογδάνος δεν άντεξε άλλο, πέταξε το μικρόφωνό του, πήρε τον καφέ του και αποχώρησε από το πλατό.

Υ. Γ. Μετά από λίγο όπως φαίνεται «κατάπιε» την ήττα του και επέστρεψε για να συνεχιστεί η εκπομπή...