Newsroom

Newsroom

Ο Μπαλάσκας πήγε στον ΣΚΑΪ για συλλήψεις;

«Τρόμος και παράνοια»... Εμφανίστηκε με την υπηρεσιακή του στολή στο πλατό της εκπομπής

5108121

Δεν αποτελεί ούτε έκπληξη ούτε νέο η εμφάνιση του συνδικαλιστή της αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα στα τηλεοπτικά πλατό του ΣΚΑΪ. Είναι πολλές οι φορές που το κανάλι έχει επιστρατεύσει τον συγκεκριμένο αστυνομικό για να οδηγήσει την ατζέντα της ημέρας λίγο πιο… δεξιά.

Από τη στιγμή όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναβάζει τη χώρα σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και επανενεργοποιεί την πιο αυταρχική εκδοχή του «νόμου και τάξης»,  ο Σταύρος Μπαλάσκας έπρεπε να αποδείξει πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε κυβερνητικό challenge. Kαι το έκανε..

Εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κανονικότατα με την στολή του, λες και ήταν σε υπηρεσία, λες και κατέβηκε μέχρι το Φάληρο για να συλλάβει κάποιον. 

Φορώντας λοιπόν την «στολή εργασίας», ο συνδικαλιστής της αστυνομίας σχολιάζοντας την κατάσταση στη Μόρια εξήρε τον πρωθυπουργό και συνολικά την κυβέρνηση για την τοποθέτηση… «ούτε κουνούπι δεν θα φύγει από τη χωρά», όπου κουνούπι βάλτε μετανάστες και πρόσφυγες, στήριξε τα κυβερνητικά σχέδια για κλειστές δομές και δήλωσε ότι «οι αστυνομικοί είναι ετοιμοπόλεμοι και αν χρειαστεί θα επιβάλλουν την τάξη στο νησί»

Ακόμα ένα κακοπαιγμένο σόου από τη σύμπραξη του αστυνομικού με τον τηλεοπτικό σταθμό, που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει αδιανόητες ατάκες όπως τα «σκουπίδια που ζουν στα Εξάρχεια».

Μένει να απαντηθεί αν με τη σημερινή του εμφάνιση ο Σ. Μπαλάσκας παραβίασε και τον κανονισμό της ΕΛΑΣ που ορίζει πως με την στολή επιτρέπεται να εμφανίζονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μόνο ο εκπρόσωπος τύπου και οι αξιωματικοί.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη