Newsroom

Newsroom

Ο Μητσοτάκης μίλησε «αιφνιδιαστικά» σε ραδιόφωνο και οι δημοσιογράφοι τον αποθέωναν από την αρχή ως το τέλος (ηχητικό)

«Κύριε Πρόεδρε, εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής σας, πιστεύω σε εσάς προσωπικά. [...] Είστε αδύνατος από κράση ή δεν τρώτε;»

5290021

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τον δημοσιογράφο που ρώτησε τον πρωθυπουργό αν είναι… «καψούρης», μια νέα “αυθόρμητη” στιγμή ήρθε να προστεθεί στη συλλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η σημερινή προσθήκη έγινε όταν επέλεξε δήθεν τυχαία να καλέσει τηλεφωνικά σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων προκειμένου να μιλήσει στον αέρα με τους παραγωγούς.

Οι παραγωγοί όμως αποδείχτηκαν φανατικοί του πρωθυπουργού και αυτό δεν είναι πολιτική εκτίμηση, αφού το είπαν ξεκάθαρα οι ίδιοι, με τον πρωθυπουργό φυσικά να επιχαίρει.

Δημοσιογράφος: «Κύριε Πρόεδρε, εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής σας, πιστεύω σε εσάς προσωπικά, δεν είμαι Νέα Δημοκρατία».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέτοια θέλω να ακούω.

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, πιστεύω σε εσάς, στην προσωπικότητά σας, σαν Πρωθυπουργό κλπ. Θέλω να σας κάνω μια προσωπική ερώτηση.Είστε αδύνατος από κράση ή δεν τρώτε, δεν προλαβαίνετε να φάτε;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσπαθώ να διατηρούμαι, μου αρέσει πολύ το καλό φαγητό. Αλλά πρέπει να είμαι συγκρατημένος.

Δημοσιογράφος: Είστε και αθλητικός τύπος.

Δημοσιογράφος: Είναι και αθλητικός τύπος, όμως.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όποτε μπορώ, προσπαθώ και να αθλούμαι. Αλλά χρειάζεται, ξέρετε -και το ξέρουμε όλοι- ότι για να κρατήσει κανείς το βάρος του από μια ηλικία και πέρα χρειάζεται πειθαρχία.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με αναφορές στο αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, ενώ αφού «ξεπέταξαν» θέματα όπως η κατασκευή του δρόμου Ε65 και οι εκλογές, επανήλθαν στη «συνέντευξη» με νέες αναφορές λατρείας στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, ετοιμάζετε κάποια έκπληξη σήμερα στις ανακοινώσεις που θα κάνετε το μεσημέρι για τον Αγοραστό; Ξέρετε μετά από εσάς η λατρεία μας είναι ο Αγοραστός. Είναι ο άνθρωπός μας.

Δημοσιογράφος: Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης στα Τρίκαλα.

Δημοσιογράφος:…ο οποίος κάνει πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για την περιοχή.

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι σήμερα θα μιλήσει στη Λάρισα, σημειώνοντας ότι περιμένει πολίτες και από τις κοντινές πόλεις. Ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων του σταθμού «έπιασε» την πάσα και έκλεισε τη συνέντευξη αποχαιρετώντας τον πρωθυπουργό και δηλώνοντας το παρών στη συγκέντρωση της ΝΔ:

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, σάς ευχαριστούμε πάρα πολύ που μιλήσατε στο σταθμό μας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάντα επιτυχίες στο ραδιόφωνό σας.

Δημοσιογράφος: Να είστε καλά. Θα έρθω να σας δω το μεσημέρι προσωπικά, κύριε Πρόεδρε. Την καλημέρα μας. Να είστε καλά.»

Απολαύστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…