Newsroom

Newsroom

Ο Μητσοτάκης "Δούρειος Ίππος" του ιδιωτικού τομέα

Ό,τι μπορεί κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εισβάλει ο ιδιωτικός στο δημόσιο τομέα. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης χαρακτηρίζει αναγκαία…

mitsotakis

Ό,τι μπορεί κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εισβάλει ο ιδιωτικός στο δημόσιο τομέα. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης χαρακτηρίζει αναγκαία την παροχή τεχνογνωσίας, εμπειρίας κι εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης από τον ιδιωτικό τομέα για την αξιολόγηση των φορέων του Δημοσίου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μη δαιμονοποιείται η υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ανάδοχος του έργου σε καμία περίπτωση δεν θα υποκαταστήσει τα στελέχη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις στις οποίες μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί αποτελεσματικώς: «Η έκταση και η πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου έργου, καθώς και τα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, επιβάλλουν την ενίσχυση και υποστήριξη των ήδη υπαρχόντων ομάδων εργασίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης», συμπλήρωσε.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…