Ο Mητσοτάκης αυτοθαυμάζεται ότι η κυβέρνηση του αντιμετώπισε και νίκησε… την πανδημία

Ο πρωθυπουργός  αυτοθαυμάζεται  την ώρα  που οι νεκροί από την πανδημία έχουν παγιωθεί σταθερά κοντά στους 100 κάθε μέρα,  κάνοντας λόγο ότι η κυβέρνηση της ΝΔ νίκησε την πανδημία 

5455642

Σε άλλο σύμπαν φαίνεται ότι ζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς την ώρα που έχει παγιωθεί ο αριθμός των νεκρών ημερησίως στους  100  από τον κορονοϊό και η πληρότητα στις ΜΕΘ να ξεπερνά το 98%, ο ίδιος μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε θριαμβευτικά αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ, ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει «μεταναστευτικό στον Έβρο και στα νησιά, εθνικές απειλές, πανδημία και φυσικές καταστροφές» , «τελικά νίκησε».

 

«Η κυβέρνησή μας δεν ανέλαβε απλά να συνεχίσει ή να διορθώσει μια πορεία. Ανέλαβε για να ανατάξει συνολικά τη χώρα. Να λύνει τα προβλήματα του χθες, να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα και να διαχειρίζεται ταυτόχρονα πολλές κρίσεις. Θυμηθείτε, μεταναστευτικό στον Έβρο και στα νησιά, εθνικές απειλές, πανδημία και φυσικές καταστροφές είναι μόνο κάποιες από αυτές και σε όλες η πατρίδα αντέδρασε αμύνθηκε οργανώθηκε και τελικά νίκησε», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης με  υπερηφάνεια. Και όλα αυτά τα αναφέρει την ώρα που η επιστημονική κοινότητα κάνει λόγο για περεταίρω αύξηση των νεκρών τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά το 12:30 το επίμαχο απόσπασμα

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…