Newsroom

Newsroom

Ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης πιο υπεύθυνος από τον Μητσοτάκη: Εμβολιασμός η αργία το μήνυμα στους ιερείς

Επιστολή τελεσίγραφο προς αντεμβολιαστές ιερείς από το Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο - Ότι διστάζει να κάνει η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος.

1577982

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να θέσει πολύ αυστηρούς περιορισμούς για την είσοδο των ανεμβολίαστων σε μια σειρά από κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ επέλεξε συνειδητά να αφήσει εκτός των νέων περιοριστικών μέτρων τις Εκκλησίες και εν γένει του χώρους λατρείας, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης, κ. Ιάκωβος, τηρεί με δική του πρωτοβουλία πιο υπεύθυνη στάση από ολόκληρη την κυβέρνηση.

Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαίρεσε την Εκκλησία από τους χώρους στους οποίους για να εισέλθει κάποιος ανεμβολίαστος πρέπει αναγκαστικά να επιδείξει rapid test, μια κίνηση που αποσκοπεί μονάχα στο να μην δυσαρεστήσει το εκλογικό της ακροατήριο, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης επιλέγει να τηρήσει μια στάση ευθύνης πιέζοντας όλους τους ανεμβολίαστους ιερείς να εμβολιαστούν προκειμένου να μην βγουν σε αργία.

Σε επιστολή που εστάλη σε ομάδα ιερέων της Μητρόπολης Μυτιλήνης οι οποίοι αρνούνται να εμβολιασθούν για δικούς τους λόγους που δεν έχου να κάνουν με θ’έματα υγείας που αντιμετωπίζουν, ο κ. Ιάκωβος τους έδωσε εντολή να εμβολιασθούν εντός μιας εβδομάδας ειδάλως θα τεθούν σε αργία η οποία θα συνοδεύεται και με στέρηση του μισθού τους.

«Εντελόμεθα όπως εντός μιας Εβδομάδας προβήτε εις τον εμβολιασμόν κατά του κορονοιού ειδ’ άλλως θα σας επιβληθεί αργία άνευ αποδοχών  μέχρις ότου εμβολιαστείτε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης.

Έτσι λοιπόν, ότι διστάζει να κάνει η κυβέρνηση φοβούμενη το πολιτικό κόστος, αποφάσισε να κάνει ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη