Newsroom

Newsroom

Ο Μιχαλολιάκος "μπλόκαρε" απο τον…Κορυδαλλό την απολογία Ζαρούλια

Αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ο προφυλακισμένος…

Αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος καταφέρνοντας έτσι να «μπλοκάρει» τη διαδικασία της απολογίας της συζύγου του, Ελένης Ζαρούλια, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα στο Εφετείο. Αφορμή για την κατάθεση της αίτησης εξαίρεσης αποτέλεσαν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, οι ισχυρισμοί του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι ο εντολέας του Στάθης Μπούκουρους, επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση της ΧΑ, δέχθηκε πιέσεις από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να μιλήσει. 

Επί της ουσίας, πρόκειται για έναν ελιγμό του προφυλακισμένου αρχηγού της ΧΑ, ο οποίος στρέφεται κατά των ανακριτριών προ του κινδύνου προφυλάκισης και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια. Η απολογία της κυρίας Ζαρούλια αναβλήθηκε για τις 25 Ιουνίου οπότε και η σύζυγός του αρχηγού της ΧΑ αναμένεται να προσέλθει εκ νέου στο Εφετείο. Μετά την κατάθεση του αιτήματος από τους συνηγόρους του κ. Μιχαλολιάκου, η απολογία της Ελένης Ζαρούλια «παγώνει» μέχρι να εξεταστεί η νομιμότητα εξέτασης του αιτήματος εξαίρεσης των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη