Ο Μητσοτάκης μόνο με ΜΑΤ θα "λέρωνε" τα παπούτσια του στη Μόρια

Ο πρωθυπουργός, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκαν στο παρελθόν το Hot Spot της Μόρια για να δουν τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων χωρίς αστυνομική παρουσία. Ο πρόεδρος της ΝΔ, όμως, δήλωσε μεν αποκαρδιωμένος από την εικόνα, αλλά για να μπει μέσα χρειαζόταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ.

58957aa21dc524dc0f8b4a0c

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνοδεία τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη φωτογραφήθηκαν να παρατηρούν από απόσταση ασφαλείας το καμπ της Μόριας. Η ευαισθησία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδηλώθηκε μόνο στο Twitter, κάνοντας λόγο για τραγική κατάσταση. 

Εμφανώς επηρεασμένος από την κομματική συνύπαρξη με τον Άδωνη Γεωργιάδη, προσπάθησε να μεταφέρει αίσθημα ανασφάλειας στην κοινή γνώμη, ψαρεύοντας στα νερά της ακροδεξιάς και των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, ανάφερε ότι μόνο με δύο διμοιρίες ΜΑΤ θα έμπαινε στο Hot Spot. Ίσως να μην ήθελε να λερώσει και τα παπούτσια του…

Πάντως, όταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Μάρτιν Σουλτς και η Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκαν τη Μόρια συνομίλησαν και άγγιξαν τους πρόσφυγες δίχως να πάθουν κάτι από την έλλειψη αστυνομικής παρουσίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:





Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…