Ο Λοβέρδος ζητούσε να ακούσει "μια καλή κουβέντα" για την Κεντροαριστερά από τον Κακλαμάνη

Παραπονεμένος ήρθε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος, επιδιώκοντας να ακούσει φιλοφρονήσεις και κοπλιμέντα για τη συμμετοχή που σημειώθηκε στις αρχαιρεσίες της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

NewsRoom 20/11/2017 | 12:54

του Άγγελου Προβολισιάνου

Έχοντας μετατρέψει σε θεσμό την τοποθέτησή του στην αρχή κάθε κοινοβουλευτικής διαδικασίας προκειμένου να καλλιεργήσει κλίμα, πέρα από την κριτική για τη μορφή του κατεπείγοντος που έχει το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ σχετικά με τη «Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος», στηλίτευσε τις υπαινικτικές δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την εκλογή νέου ηγέτη στον υπό διαμόρφωση χώρο της Κεντροαριστεράς. 

Την ώρα δε που εξέφραζε το παράπονό του απευθυνόμενος στον προεδρεύων, Νικήτα Κακλαμάνη, του ζήτησε να πει εκείνος «μια καλή κουβέντα» για την Κεντροαριστερά, γεγονός που προκάλεσε θυμηδία στους βουλευτές της πλειοψηφίας. 

Όντας ίσως σε αμηχανία, ο Νικήτας Κακλαμάνης αναγκάστηκε να πει έναν καλό λόγο για την προσέλευση των πολιτών κατά τη ψηφοφορία για τον νέο ηγέτη της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε επίσης - LIVE: Με σπόντες εκατέρωθεν ξεκίνησε η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα και την έκτακτη ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς