Ο ΛΕΞ ραπάρει για τους αθάνατους στη συναυλία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (video)

«Γι' αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους»

Τα Λιπάσματα Δραπετσώνας χθες γέμισαν από κόσμο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα χέρια του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» ήταν το σύνθημα που ηχούσε όλη τη βραδιά και πλήθος καλλιτεχνών συμμετείχε στη συναυλία στέλνοντας από τη μεριά τους το αντιφασιστικό μήνυμα.

Στη σκηνή ανέβηκαν η Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary και ο ΛΕΞ.

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε για πρώτη φορά σε συναυλία για τον Παύλο και όπως είναι φυσικό εκτυλίχθηκαν πολύ συγκινητικές στιγμές ειδικά όταν τραγούδησε το Air max.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους, το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε.»

Σήμερα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πορεία στο Κερατσίνι, με προσυγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και κατάληξη τον Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα: Ανατριχίλα ο λόγος της Φύσσα και του Μάγγου: Σκέφτομαι το μεγαλείο της εικόνας, ένας νέος άνθρωπος για πάντα όρθιος, εξευτελίζει τη Χρυσή Αυγή

 

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

«Ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην περίπτωση της ΑΔΑΕ,…