"Ο λαός δυσφορεί με την κυβέρνηση", λέει η Ντόρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξακολουθεί να «σφάζει» με το βαμβάκι τον Αντώνη Σαμαρά. Σε συνέντευξή της στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής»…

bakogianni 0

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξακολουθεί να «σφάζει» με το βαμβάκι τον Αντώνη Σαμαρά. Σε συνέντευξή της στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» επισημαίνει πως το μήνυμα των ευρωεκλογών για την κυβέρνηση ήταν δυσφορίας, ενώ σε ό, τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως ο λαϊκισμός έχει πλέον πεθάνει. Αναφέρει, επίσης, με νόημα πως η Ν.Δ. πρέπει να κάνει στροφή προς το κέντρο, γι’ αυτό και υπάρχει πλέον ανάγκη συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων.

Η πρώην υπουργός υπογραμμίζει πως ο λαός απέδειξε ότι θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια έτσι ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του, την ίδια στιγμή που μιλά για μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης για μεγάλα ζητήματα, όπως η ρύθμιση του χρέους αλλά και για τα εθνικά θέματα. Η κα Μπακογιάννη τονίζει πως η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση κι αναμένει, όπως λέει, από το ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί.

«Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση θα πάψει να κυβερνά όταν διαθέτει τη δεδηλωμένη. Από την άλλη μεριά θεωρώ απολύτως λογικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δικαιούται μια σε βάθος ενημέρωση κυρίως για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής, όπως για παράδειγμα η διαπραγμάτευση για το χρέος και τα εθνικά θέματα», προσθέτει η κα Μπακογιάννη.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη