Newsroom

Newsroom

Ο Κυριάκος έκανε κοπάνα το πρωί για να δει τον Άρη του Γκάλη… το βράδυ

«Ανήκω σε γενιά Ελλήνων που έμαθαν μπάσκετ με τον Γκάλη. Έχω φύγει με κοπάνα από το σχολείο, για να δω τον Άρη». Αυτό δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κοινή συνέντευξη που έδωσε σε τρία ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης.

5af03f301dc52493128b458a

Με αφορμή τη πολύ σκληρή απάντηση του Νίκου Γκάλη σχετικά με πληροφορίες (που διέρρεε το μιντιακό περιβάλλον Μητσοτάκη) ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ο Κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να “γλυκάνει” την ατμόσφαιρα, λέγοντας πως έκανε κοπάνα για να δει τον Άρη του Γκάλη στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του. 

Μόνο που εδώ προκύπτουν ορισμένες πολύ (αστείες) χαρακτηριστικές αντιφάσεις:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γεννημένος το 1968, οπότε πήγαινε πανεπιστήμιο στις μεγάλες πορείες του “αυτοκράτορα” (1987-1989). 

Επίσης είναι λίγο δύσκολο να έβλεπε τον Άρη του Γκάλη και του Γιαννάκη, κάνοντας κοπάνα απ’ το σχολείο, καθώς οι ευρωπαικοί αγώνες του Άρη, ξεκινούσαν περίπου στις 10 το βράδυ.

Όποτε, ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγαινε σε -πολύ- νυχτερινό σχολείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας μείνει δύο φορές στην ίδια τάξη, ή λέει ψέμματα προσπαθώντας να το παίξει “cool”.

Tα προφανή συμπεράσματα δικά σας

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…