Newsroom

Newsroom

Ο Καβαλιέρε μπογιατζής, κηπουρός ή σκουπιδιάρης;

Τα μεγαλεία, τα μπούγκα μπούγκα πάρτι στις πολυτελείς βίλες και οι «ανηψούλες» του θείου Σίλβιο αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσουν…

Τα μεγαλεία, τα μπούγκα μπούγκα πάρτι στις πολυτελείς βίλες και οι «ανηψούλες» του θείου Σίλβιο αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσουν -τουλάχιστον τυπικά – παρελθόν. Μετά την αμετάκλητη καταδίκη του ιταλού πρώην πρωθυπουργού, που κρίθηκε ένοχος για φορολογική απάτη ο «Καβαλιέρε» λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του θα πρέπει να επιλέξει πως θα εκτίσει την τετραετή ποινή που του επιβλήθηκε.

Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει την ποινή του σε κοινωνική εργασία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα κληθεί να καθαρίζει δρόμους, να μαζεύει σκουπίδια από πάρκα, να φροντίζει ηλικιωμένους σε κρατικά ιδρύματα, να επιμελείται το πράσινο ως κηπουρός στις αρμόδιες υπηρεσίες κάποιου δήμου ή να πάρει πιλοφόρι και μυστρί και να κάνει μερεμέτια σε δημόσια κτίρια.

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξει στους παπαράτσι ποιας πόλης θα είναι εκτεθειμένος όταν θα επιδίδεται στο κοινωνικό του έργο. Στο Μιλάνο ή στη Ρώμη.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…