Newsroom

Newsroom

Ο Καψής απειλεί τους εργαζομένους της ΕΡΤ με παρέμβαση εισαγγελέα

Με επέμβαση εισαγγελέα απειλεί τους εργαζομένους της ΕΡΤ που έχουν καταλάβει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης,…

kapsis

Με επέμβαση εισαγγελέα απειλεί τους εργαζομένους της ΕΡΤ που έχουν καταλάβει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Καψής χαρακτήρισε τους εργαζομένους προκλητικούς, δημιουργώντας από το πουθενά ένταση.

“Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταστεί αναγκαία. Έγινε μια προσπάθεια να λυθεί συναινετικά. Έγινε η συζήτηση με την EBU και είπαμε ότι πρέπει να υπάρξει ενημερωτικό πρόγραμμα. Εντός των ημερών θα υπάρξει και δελτίο ειδήσεων. Πλέον δεν έχει την παραμικρή ηθική δικαιολογία να παραμένει υπό κατάληψη η Αγία Παρασκευή η οποία έχει σταματήσει να εκπέμπει πρόγραμμα και γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου», ανέφερε ο κ. Καψής.

Ο υφυπουργός εμφανίστηκε μάλιστα αρκετά επιθετικός προς τους εργαζόμενους που πριν από μερικές βδομάδες χάσαν τη δουλειά τους εν μια νυκτί.

«Το να κατακρατούν εξοπλισμό 100άδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web-tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης πλέον», ανέφερε.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…