Ο Χρήστος Λούλης απαντάει στις δηλώσεις Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη – Αδυναμία δεν είναι να κάνεις κακό σε άλλους

«Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν κάνεις με την θέλησή σου κακό σε άλλους, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας», είπε ο Χρήστος Λούλης.

λουλης

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε την Τετάρτη ο Χρήστος Λούλης ο οποίος απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Τα λόγια της προκάλεσαν δεκάδες αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ απάντησαν τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας όσο και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο Χρήστος Λούλης έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ειπώθηκαν.

«Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος. Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει η ίδια την βαρύτητα των καταγγελιών και των κατηγοριών.

Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σίγουρα δεν είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη αδυναμίας. Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μένεις στη λέξη αδυναμία όταν αυτός κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν κάνεις με την θέλησή σου κακό σε άλλους, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας. Δεν νομίζω ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…