Ο Χούλιο Ιγκλέσιας μίλησε εκ μέρους όλων μας όταν είπε στους γκλαμουράτους να βγάλουν το σκασμό

Του Γιάννη Πρεβενιού

cover
NewsRoom 03/08/2014 | 16:15

Του Γιάννη Πρεβενιού

Διαβάσαμε αλλά είδαμε και τηλεοπτικά πλάνα (παράλληλα με αυτά των δολοφονημένων Παλαιστινίων από τους φονιάδες του Ισραήλ) από το κοσμικό "γεγονός" του καλοκαιριού στη Μύκονο δηλ. την συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσια.

Προσωπικά θεωρώ ότι ...τα 2.000.000€ των εισπράξεων και τα 1.000€ κατά άτομο που δόθηκαν από κάποιους (την ώρα που κάποιοι άλλοι πεθαίνουν επειδή δεν πλήρωσαν στη ΔΕΗ το χαράτσι του Βενιζέλου) απεικονίζει το πως σκέπτονται και λειτουργούν κάποιοι Νεοέλληνες και συγκεκριμένα πολλοί από τους επισκέπτες του εν λόγω νησιού στο οποίο η γκλαμουριά συναγωνίζεται καθημερινά για λίγη δημοσιότητα στις "κοσμικές" στήλες των εφημερίδων, των περιοδικών αλλά και των πρωινάδικων και όχι μόνο των καναλιών.

Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα και να επισημάνω την καλλιτεχνική "παιδεία" κάποιων θεατών αυτής της συναυλίας οι οποίοι λειτουργώντας ως "αγέλη πιθήκων" φώναζαν μη μπορώντας να καταλάβουν την αξία της σιωπής και του σεβασμού πρώτα προς την μουσική και μετά προς ένα καλλιτέχνη παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους όπως είναι ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

Το "βγάλτε το σκασμό" λοιπόν που τους είπε είναι αυτό που τους ταίριαζε και θεωρώ ότι είναι η φράση που θα πρέπει να είναι στα χείλη όλων μας απέναντι σε όλους αυτούς που "θορυβούν" καθημερινά στα τηλεπαράθυρα αλλά και μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δηλ. τους Βουλευτάδες και τους Δημοσιογράφους!