Newsroom

Newsroom

O Γιαννόπουλος αποκάλυψε πώς προέκυψε η ατάκα: «Τα σκαμπό μου και τ’ αρ… μου» (video)

«Αν θέλω να αφήσω, μου επιτρέπεις για την παρένθεση, ένα αποτύπωμα σ' αυτό το πράγμα που λέγεται καλλιτέχνης, είναι ν' αφήσω αυτή την ελευθερία», τόνισε ο Γιώργος Γιαννόπουλος

γιαννοπουλος

O γνωστός ηθοποιός  Γιώργος Γιαννόπουλος έχει συνδεθεί η αλήθεια είναι με μία από τις πιο viral ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου με το θρυλικό «Πώς τους πετσόκοψες έτσι; Πώς τους γ@$&5#@ έτσι; Τα σκαμπό μου και τ’ @#$&$ι@ μου», να έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του κοινού.

Η συγκεκριμένη ατάκα έχει ειπωθεί σε σκηνή της ταινίας «Το μικρό ψάρι», με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως προέκυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα Αργά».

«Ατάκες μου στο σινεμά περισσότερο με «το μικρό ψάρι» το περιβόητο «πώς τους πετσόκοψες, τα σκαμπό μου και τα… μου» κι όλα αυτά. Ήταν δική μου ατάκα, γιατί η σκηνή είχε γίνει σαράντα λήψεις και είχα απελπιστεί πια και είδα ένα σκαμπό μπροστά μου και είπα «άντε γ@#$%@» ας πούμε και τα πήρα στο κρανίο», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι αθυρόστομος γενικά, εκείνος απάντησε: «Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα. Τι σημαίνει αθυροστομία για πες μου εσύ που είσαι δημοσιογράφος και μορφωμένη κλπ. Είμαστε πολύ πίσω σαν Έλληνες το ξέρεις;

Δηλαδή το βλάκα ας πούμε το λένε οι Αμερικάνοι κάθε μέρα και το λένε χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι ας πούμε.

Εδώ αν πεις την λέξη σεξ περνάει, αν πεις τη λέξη “γ@$#^@” σε πάνε μέσα για προσβολή της δημόσιας αιδούς γιατί το “γ@$#^@” βγαίνει από το γαμαίω-γαμώ που βγαίνει από το γαία που είναι η μήτρα μας η γη, είναι ντροπή για την Ελλάδα με τέτοιο λεξιλόγιο πλούσιο.

Αν θέλω να αφήσω, μου επιτρέπεις για την παρένθεση, ένα αποτύπωμα σ’ αυτό το πράγμα που λέγεται καλλιτέχνης, είναι ν’ αφήσω αυτή την ελευθερία. Δεν είναι αθυροστομία αυτό, να λέμε την γνώμη μας. Υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται δάχτυλο, αυτό που λέγεται τάδε, ας τα πούμε τα πράγματα».

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…