Newsroom

Newsroom

"Ο φόβος πρέπει να αλλάξει πλευρά", λέει ο Βέλγος πρωθυπουργός

«Ο φόβος πρέπει να αλλάξει πλευρά», δήλωσε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, για τη χθεσινή επιχείρηση της…

charles michel

«Ο φόβος πρέπει να αλλάξει πλευρά», δήλωσε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, για τη χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην πόλη Βερβιέρ, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα που φέρονταν ως τζιχαντιστές.

Ο Βέλγος πρωθυπουργός  υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση εκείνων που θέλουν, όπως είπε, να σπείρουν τον φόβο.

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου επιβεβαίωσε ότι η μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση ήταν αποτέλεσμα δουλειάς και έρευνας μηνών, ενώ ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού σημείωσε ότι οι ενέργειες αυτές «έχουν στόχο κυρίως νεαρούς που επιστρέφουν από τις εμπόλεμες ζώνες ιδιαίτερα τη Συρία».

Όπως έγινε γνωστό, η βελγική αστυνομία πραγματοποίησε μια ευρεία επιχείρηση εναντίον μιας ομάδας προσώπων που είχαν μόλις επιστρέψει από τη Συρία και ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν «τρομοκρατικές επιθέσεις σε μεγάλη κλίμακα», σκοτώνοντας δύο από τους τζιχαντιστές. Άλλος ένας άνδρας συνελήφθη στη διάρκεια της επιχείρησης στην πόλη Βερβιέ, στο ανατολικό Βέλγιο. Από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…