Newsroom

Newsroom

Ο εμφύλιος Ντινόπουλου – Μητσοτάκη αποκαλύπτει την αγωνία επιβίωσης μέσα στη ΝΔ

στηρίζει τη Ρ. Δούρου

mitsotakis 5

“Ο κ. Ντινόπουλος αποκάλυψε σήμερα την πολιτική σκοπιμότητα Μητσοτάκη πίσω από την στοχοποίηση συγκεκριμένων δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο προσωπικός ανταγωνισμός Ντινόπουλου – Μητσοτάκη στη Β’ Αθήνας οδήγησε σε κυβερνητικό ρήγμα και σ’ένα αιματηρό εμφύλιο επιβίωσης που ήδη ξεκίνησε εντός της ΝΔ για τα λίγα πια σωτήρια «ψηφαλάκια» των επερχόμενων εκλογών”, αναφέρει σε δήλωσή της με αφορμή την τοποθέτηση Ντινόπουλου, ότι στην κοντρά της με τον Κ. Μητσοτάκη στηρίζει τη Ρ. Δούρου, η  βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

“Ο κ. Ντινόπουλος εκφράζοντας την απελπισία πολλών μέσα στη ΝΔ, ρίχνει φανερά πλέον «γέφυρες συνεργασίας» στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επαναλαμβάνουμε ότι η εφαρμογή της νομιμότητας δεν μπορεί να συναρτάται ούτε με τον εμφύλιο μέσα στη ΝΔ για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε βέβαια με το προσωπικό πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης του κ. Ντινόπουλου”, συνεχίζει η κ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει: 

“Αν υπάρχουν υπάλληλοι με πλαστά πιστοποιητικά ή με εικονικές περιόδους απασχόλησης, οπουδήποτε στο Δημόσιο, τότε οι μετατροπές των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου θα πρέπει να ελεγχθούν. Χωρίς κομματικές ή ψηφοθηρικές σκοπιμότητες. Γι’αυτό και ξαναζητάμε από τον κ. Μητσοτάκη να τελειώνει με τις στοχοποιήσεις των περιπτώσεων όσων μονιμοποιήθηκαν με το προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου, καθώς αυτές έχουν ήδη ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ. Θα πρέπει κατά προτεραιότητα να ελεγχθούν όλες οι υποθέσεις μονιμοποιήσεων με το νόμο Παπανδρέου του 2000, καθώς αυτές ουδέποτε πέρασαν από το ΑΣΕΠ. Όλα τα άλλα είναι περιττές πολιτικές κουτοπονηριές”.

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…