O Δρογώσης παρεξηγήθηκε για τον «Νιόνιο»

«Αφήστε ήσυχο τον Σαββόπουλο... Είναι τεράστιος συνθέτης...Είναι το ίδιο ή και περισσότερο σημαντικός από τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκι..». Στο μικρόκοσμο του Στάθη Δρογώση ο «Νιόνιος» είναι ισάξιος με το Μάνο Χατζιδάκι- Μίκη Θεοδωράκη .   

δρογωσης

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Faecbook ο τραγουδοποιός ασκεί σκληρή κριτική σε όλους εκείνους που αναφέρθηκαν στον Διονύση Σαββόπουλο και τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ. 

Μάλιστα ο Στάθης Δρογώσης, υπεραμύνθηκε των όσο είπε ο Σαββόπουλος και απαίτησε… από τους  χρήστες στα social να αφήσουν ήσυχο τον «Νιόνιο», καθώς ”είναι ένας τεράστιος συνθέτης… και είναι το ίδιο ή και περισσότερο σημαντικός από τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκι…. Δεν θα υπήρχε σύγχρονη ελληνική μουσική χωρίς αυτόν…” 

Κάπου εδώ ίσως όλοι εμείς,  πρέπει να αναθεωρήσουμε τι εστι  μουσική… και να υμνούμε που υπάρχει ο Διονύσης Σαββόπουλος, γιατί χωρίς αυτόν η ελληνική μουσική θα ήταν απλά μια μουντζούρα στο πεντάγραμμο. 

Καλό θα είναι ο τραγουδοποιός… Στάθης Δρογώσης που γελάει με όλους εμάς που ασκούμε κριτική, την ώρα που αναφέρθηκε στον Χατζηδάκι, καλό είναι να μάθει λίγο καλύτερα τα γεγονότα και τι εστί Σαββόπουλος

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη