Newsroom

Newsroom

Ο Δένδιας αντιλήφθηκε ότι… η γη γυρίζει

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προχώρησε μία μία από…

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προχώρησε μία μία από τις μεγαλύτερες διαπιστώσεις όλων των εποχών. Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονται με τη Χρυσή Αυγή, αλλά έσπευσε να υπογραμμίσει ότι η πολιτική εντολή που έχει δοθεί είναι «να προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ σε πλήρη κάθαρση και να διερευνηθεί ό,τι είναι δυνατόν χωρίς να μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί». Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο ακριβώς ζήτημα ο κ. Δένδιας πριν από ένα περίπου χρόνο απειλούσε με μηνύσεις το βρετανικό Guardian, όταν σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του καυτηρίαζε τις σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου με την ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι οι έρευνες πρέπει να φτάσουν σε βάθος για να μην υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια για διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή της μεγάλης πλειοψηφίας των έντιμων αστυνομικών.

Αναφερόμενος στα περί «σοβαρής» Χρυσής Αυγής που θα μπορούσε να γίνει κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ, ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι αποτελεί προσβολή και μόνο η σκέψη αυτή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ενστερνίζονται και ο κ. Μπαλτάκος ή ο κ. Πολύδωρας που στο παρελθόν με δηλώσεις τους είχαν αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα του Μαξίμου.