Newsroom

Newsroom

Ο Αυγενάκης συνεχίζει να αρνείται την ενοχή Γεωργιάδη για παιδεραστία (video)

«Σκευωρία» εξακολουθεί να είναι για τον Λευτέρη Αυγενάκη η υπόθεση παιδεραστίας, ακόμα και μετά την χθεσινή, πρωτόδικα καταδικαστική απόφαση για τον πρώην σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη

Οι αποτρόπαιες πράξεις του Νίκου Γεωργιάδη φαίνεται πως δεν κατάφεραν ποτέ να αγγίζουν τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συνεχίζει να «βλέπει» σκευωρίες και πολιτικές σκοπιμότητες. Ούτε η κοινωνική κατακραυγή ούτε το πλήθος στοιχείων (συνομιλιών, μαρτυριών, ακόμα και οπτικοακουστικού υλικού) που κατατέθηκαν στη δίκη και οδήγησαν την δικαιοσύνη στην καταδικαστική απόφαση του άλλοτε κοντινού συμβούλου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στάθηκαν ικανοί λόγοι για να πείσουν τον γραμματέα της ΝΔ.

«Επειδή τον ξέρω προσωπικά δεν πιστεύω τίποτε από όλα αυτά. Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη και την στηρίζουμε. Ο κ. Γεωργιάδης, υπήρξε ένας από τους εθελοντές που υποστήριξαν τον κ. Μητσοτάκη επί τρεις μήνες, όταν διεκδικούσε την προεδρία του κόμματος. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μερικές μέρες μετά την ανάληψη της αρχηγίας από τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε να αποχωρήσει από οποιαδήποτε συμμετοχή στη λειτουργία του κόμματος. Δεν είχε ούτε έχει οργανική θέση στο κόμμα», είπε σε πάνελ βραδινής εκπομπής της ΕΡΤ ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στη δικαστική αίθουσα, αν ο ίδιος θα κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε μία τέτοια υπόθεση, ο γραμματέας της ΝΔ απάντησε με απάθεια: «Δεν μου έχει γίνει τέτοια πρόταση», ενώ στη συνέχεια, επικαλούμενος την προσωπική γνωριμία με τον πρώην γαλάζιο βουλευτή, δήλωσε σίγουρος για την αθωότητά του παρά τη δικαστική απόφαση, δίνοντας στη λέξη θράσος μία άλλη διάσταση. 

Η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς είναι ο γραμματέας του κόμματος και το πρώτο στέλεχος της Ν.Δ. που τοποθετήθηκε για την υπόθεση του κ. Γεωργιάδη. 

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet