Μ

Μαθηματικός

Ο Αρλούμπας ξαναχτύπησε

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι συνεπής στα ραντεβού του με την αντικομουνιστική βλακεία χουντικής κοπής και προελεύσεως

adonis 0

Δε γνωρίζουμε αν η απύθμενη βλακεία συνεπικουρούμενη από αντικομουνιστικό οίστρο είναι ψυχική νόσος ή είναι ίδιον των πολιτικών απατεώνων της δεξιάς.

Είπε ο υπουργός λαϊκών αγορών και ζαρζαβατικών Άδωνις Γεωργιάδης: “Επιτρέψτε μου μια ιδεολογική αναφορά γιατί διαβάζω διάφορα και εκνευρίζομαι. Ακούω διάφορους αριστερούς που αμφισβητούν, λέει, την ποιότητα της δημοκρατίας και φοβούνται για τη δημοκρατία με τις παρακολουθήσεις. Τον κ. Τσίπρα π.χ. Έχω διαβάσει δεκάδες συνεντεύξεις του για το πόσο θαυμάζει τον Μάο, τον Στάλιν… Ερώτηση, αυτοί παρακολουθούσαν το σπίτι τους, τα τηλέφωνα τους πειράξανε; Δηλ. δεν μπορείς να θαυμάζεις όλους τους κομμουνιστές ηγέτες της Ιστορίας και να φοβάσαι την παρακολούθηση τηλεφώνων, είναι παράλογο”.

Ο Άδωνις είναι συνεπής στα ραντεβού του με την αντικομουνιστική βλακεία χουντικής κοπής και προελεύσεως. Είναι εξοικειωμένος με τις παρακολουθήσεις των χαφιέδων της δικτατορίας γενικώς και τις τηλεφωνικές υποκλοπές ειδικώς. Ο φίλος του δικτάτορα Παττακού δεν υπερασπίζεται τη δημοκρατία αλλά τη “δημοκρατία” του Μητσοτάκη η οποία έχει κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη της χουντικής επταετίας! Συνεπέστατος ιδεολογικά ως προερχόμενος από τον ακροδεξιό ΛΑΟΣ που είχε ζητήσει την υπαγωγή της ΕΥΠ απ’ ευθείας στον πρωθυπουργό, όπερ και εγένετο επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπάρχουν αλλόφρονες αντικομουνιστές αλλά ο συγκεκριμένος έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Όπως ο Δον Κιχώτης τα έβαζε με τους ανεμόμυλους έτσι και ο Άδωνις επικαλείται τους… Στάλιν και Μάο για να δικαιολογήσει τις υποκλοπές του παρακράτους Μητσοτάκη!

Πόση βλακεία χωράει ένας άνθρωπος; Το ζαβό μυαλό στον Μάο ανατρέχει. Έχει πάθει μια ψυχολογία ο αρλούμπας. Υπουργός υπανάπτυξης θα έπρεπε να λέγεται μιας και φαίνεται ότι εκπροσωπεί πολιτικά, πολιτισμικά και κοινωνικά απόψεις που παραπέμπουν σε ανθρώπους των σπηλαίων. Τα έχει παιδιόθεν με τον κομμουνισμό – δικαίωμά του – και αναζητά άλλοθι στον Στάλιν για να αθωώσει τον ωτακουστή Κυριάκο. Του φταίει ο Τσίπρας επειδή ο Μητσοτάκης πιάστηκε στα πράσα να παραβιάζει το σύνταγμα και την αστική νομιμότητα, και ανακαλύπτει έρωτα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Μάο!

Είναι αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς τους συνειρμούς του Άδωνη. Όλα ένας αχταρμάς στη σκέψη του. Πετάει σαν παραζαλισμένη μελισσούλα ψάχνοντας να βρει σε ποιο άνθος του κακού να καθίσει. Καλό είναι πάντως να αποφεύγει τις αγγουριές της οικογένειας των κολοκυνθοειδών διότι ως γνωστόν η εποχή Μητσοτάκη εγκυμονεί κινδύνους… Γιατί όπως έλεγε κι ο Φλωράκης, φίλος του Στάλιν κι αυτός: “οι νύχτες είναι γκαστρωμένες”.

Ο αντικομουνισμός του εν λόγω φωστήρα φαίνεται ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο. Αν παρ’ ελπίδα αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πολιτική ασθένεια, θα του προτείναμε την ομοιοπαθητική ως αποτελεσματική θεραπεία. Αρκεί να κρεμάσει στο γραφείο του δύο πόστερ. Ένα με τη φωτογραφία του Στάλιν και ένα του Μάο. Το σφυροδρέπανο θα του πέσει βαρύ…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

mixaloliakos

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

Το δικαστήριο όφειλε να εξετάσει αν ο κρατούμενος θεωρείται επικίνδυνος για τέλεση νέων εγκληματικών πράξεων,…

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…