O Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου ως Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Για 18 μόνο παραστάσεις ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου θα υποδυθούν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στο «This is Not Romeo & Juliet», σε σύλληψη και σκηνοθεσία του πρώτου. Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου του 2020 στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. 

ρωμαιος και ιουλιετα

Δύο αιώνια έφηβοι ερωτεύονται σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο! Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα. Εισβάλουν στο θέατρο. 

Έχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σαίξπηρ.   

Ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη και τον θάνατο. Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν το δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο. Μια «πρόβα τζενεράλε» για τους ερωτευμένους.   

Σημείωμα σκηνοθέτη 

Πόσοι νεκροί χρειάζονται για να νικήσει ο έρωτας! Με συγκινεί η ιστορία της κοιμωμένης του Χαλεπά. Η μελαγχολία των εφήβων! Η τόλμη των ερωτευμένων. Με εμπνέει η ιστορία Μπόνι και Κλάιντ, δυο έφηβοι που ήθελαν να γίνουν αστέρες, και κατέληξαν ερωτευμένοι εγκληματίες νεκροί κάτω από τις σφαίρες! Στρέφω το βλέμμα μου στις ένοπλες επιθέσεις σε όλα τα σχολεία ανα τον κόσμο. 

Σε αυτές τις απρόβλεπτες και ένοπλες αιματοχυσίες εφήβων μακελάρηδων και μη… Μουδιάζω με το μακελειό στο θέατρο Batacklan στη Γαλλία, στο σχολείο στο Columbine, στο Κολοράντο, στο Τέξας, Φλόριντα, στο Λας Βέγκας, στην Νορβηγία στη Γερμανία, Γαλλία, στη Σκοτία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Αφρική. 

Κάτι με τραβάει ακόμα στο Sweet Dreams του Marilyn Manson, στη Beth Hart, στους Slipknot, στον River Phoenix, στην Billy Eilish, στον Joker. Όλοι αυτοί που φόρεσαν τη δική τους μάσκα για να βρουν το πραγματικό τους πρόσωπο και τα πραγματικά τους λόγια. Λατρεύω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω. 

Με διεγείρει να ρισκάρω και να τολμάω. Με καθιστά υπεύθυνο να δημιουργώ συνθήκες μελέτης και εργασίας! Με συγκινεί το καλλιτεχνικό ραντεβού με το κοινό!   

Συντελεστές 

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Αργύρης Πανταζάρας 

Σύνθεση Κειμένου – Δραματουργική Επεξεργασία: Θεοδώρα Καπράλου   

Κοστούμια: Λίνα Σταυροπούλου – Τζίνα Ηλιοπούλου 

Σκηνικά: Δήμητρα Ζίγκαρις 

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης 

Φωτογραφία: Νίκος Πανταζάρας 

Video Director : Γρηγόρης Ρέντης 

Κίνηση – Training: Αγγελική Στελλάτου 

Μουσική: Γιώργος Πούλιος 

Graphic Design: Ogust 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Πάνος Βουτσινάς 

Διεύθυνση Παραγωγής: Αναστασία Καβαλλάρη 

Παραγωγή: Momentum Accelerated Evolution   

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Έλλη Τρίγγου   

Info 

Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου 24,25,26/4 & 1,2,3,/5- 8,9,10/5- 15,16,17/5- 22,23,24/5- 29,30,31/5 

Ώρα Έναρξης: 21:00 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη