Newsroom

Newsroom

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης για το Me Too: «Υπήρχε μία τάση ότι αν φας και κανένα μπινελίκι δεν τρέχει τίποτα» (video)

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μίλησε για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο και τόνισε ότι δεν συνεργαζόταν ξανά με ανθρώπους που έχουν δεχτεί κατηγορίες. 

kalpakidis

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου. 

«Είχα ακούσει για κάποιες συμπεριφορές αλλά όχι για βιασμούς. Υπήρχαν άσχημες συμπεριφορές λεκτικές, υπήρχε μια τάση παλιά ότι και να φας ένα μπινελίκι δεν τρέχει τίποτα. Όταν αυτό γίνει κανόνας και δεν είναι εξαίρεση λες τι γίνεται εδώ. Έχω φύγει από δουλειά γιατί ένας άνθρωπος μου μιλούσε άσχημα και χωρίς να έχω λεφτά. Έχω απειλήσει πως θα φύγω από δουλειά την μέρα της πρεμιέρας. Φοβόμαστε να μιλήσουμε και να πούμε τί μας ενοχλεί γιατί φοβόμαστε πως θα χάσουμε την δουλειά. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τους ανθρώπους που κατηγορούνται» , δήλωσε αρχικά.

«Καλά έκαναν και βγήκαν και μίλησαν οι κοπέλες και τα αγόρια. Υπάρχει ένα φάσμα ανθρώπων που ψάχνει μια ευκαιρία να μιλήσει στα social media. Έχουμε δημοκρατία και ελευθέρια λογού αλλά θέλει προσοχή. Όταν άκουσα για την διαρροή άσεμνου υλικού νόμιζα πως έκαναν πλάκα», πρόσθεσε.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…