Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις τον βόλεψε φεύγοντας, ο Βορίδης τον ξήλωσε με εντολή Σαμαρά

Φεύγοντας από το υπουργείο Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να… βολέψει έναν παλιό του γνώριμο σε ένα καλό πόστο στον…

daravigkas

Φεύγοντας από το υπουργείο Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να… βολέψει έναν παλιό του γνώριμο σε ένα καλό πόστο στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζε.

Με υπουργική απόφαση που υπέγραψε λίγο πριν παραδώσει το υπουργείο ο Άδωνις Γεωργιάδης, διόριζε ως αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ το δημοσιογράφο Γιάννη Δαραβίγκα, γνωστό από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε διάφορες εκπομπές και πρώην υποψήφιο με το ΛΑΟΣ, από όπου προέρχεται και ο μέχρι πρότινος υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με διαρροές από την κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ενήμερος για την απόφαση αυτή, και κατόπιν της αρνητικής δημοσιότητας που έλαβε το θέμα ζήτησε την άμεση ανάκληση του διορισμού.

Έτσι, η πρώτη υπουργική απόφαση του διαδόχου του Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, αφορούσε στην αντικατάσταση του Γιάννη Δαραβίγκα από τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Διακογιάννη.

Με εντολή Σαμαρά, βεβαίως-βεβαίως…

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…