Ο Άδωνις στήνει σόου αισιοδοξίας και "ξανά-νικάει" τον κορονοϊό

Η σημερινή έναρξη του εμβολιασμού στη χώρα μας πυροδότησε πλήθος βαρύγδουπων δηλώσεων εκ μέρους κορυφαίων κυβερνητικών και υπουργικών στελεχών με τις οποίες προσπαθούν να αποποιηθούν των εγκληματικών ευθυνών στην αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας με τους χιλιάδες νεκρούς των δύο τελευταίων μηνών. 

NewsRoom 27/12/2020 | 19:20

«Μπροστάρης» σε αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και μετατροπής σε κυβερνητικό σόου της εκκίνησης των εμβολιασμών, ποιος άλλος; Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολιάζοντας την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, έγραψε στο twitter:

«Μία ιστορική μέρα ξεκίνησε και για την Ελλάδα και για την Ανθρωπότητα. Η αρχή του τέλους της πανδημίας ξεκίνησε σήμερα! Όλα θα πάνε καλύτερα το 2021.....η Επιστήμη νίκησε τον ιό!»


Για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση ανακοινώνουν την… ήττα του κορονοϊού, όπως έκαναν και τον περασμένο Μάιο για να στήσουν το μεγάλο φιάσκο του τουρισμό στη δήθεν «free-covid» Ελλάδα.

Ξεχνούν ή αγνοούν πως ο εμβολιασμός θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, εξαιτίας και του μικρού αριθμού των δόσεων και πως πρωτίστως το βάρος θα πρέπει να δοθεί στην ενίσχυση του ΕΣΥ, των δημόσιων νοσοκομείων, της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, όπως άλλωστε επισημαίνουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αττικό αλλά και ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.