Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε ποιος κλέβει τα ελληνικά νοικοκυριά: «Ο Βλαδίμηρος Πούτιν»

«Αυτό που συμβαίνει είναι εξαιρετικά απλό - Ο Βλαδίμηρος Πούτιν μας κλέβει» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

μητσοτάκης γεωργιάδης

Επιμένει να εμφανίζεται αισιόδοξος ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το αντίκτυπο που θα έχει στην τσέπη των καταναλωτών το  «καλάθι του νοικοκυριού», ενώ ο ίδιος φαίνεται πως βρήκε νέα αιτία για την αισχροκέρδεια που επικρατεί στα νοικοκυριά.

«Θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα, είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος», δήλωσε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το «καλάθι του νοικοκυριού», μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

«Η επιτυχία του ή η αποτυχία του δεν μπορεί να κρυφτεί, θα κριθεί στο ράφι» συμπλήρωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί την τρέχουσα εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ελέγχους που γίνονται στα ράφια των supermarket ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε: «Ποιος άνθρωπος έχει κάνει καταγγελία και δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγγελία;».

Βέβαια, για τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι υψηλές τιμές στα ράφια δεν οφείλονται ούτε στις πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκης, ούτε στην αισχροκέρδεια με υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τον Άδωνη Γεωργιάδη: «αυτό που συμβαίνει είναι το εξής πολύ απλό, πάει ο κόσμος στο ράφι, βλέπει ότι αυξάνονται οι τιμές. Το πρώτο που λέει, είναι “δεν τους ελέγχει κανένας”. Λογικό είναι, εγώ δεν κατηγορώ τον κόσμο που το λέει. Είναι τόσο απότομος ο πληθωρισμός και τόσο συνεχής που η φυσική αντίδραση του ανθρώπου είναι να πει ότι κάποιος τον κλέβει. Πράγματι κάποιος τον κλέβει, ο Βλαδίμηρος Πούτιν, αυτή είναι η αλήθεια», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη