Νύχτα χάους στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»-Βγήκαν ξανά τα ράντζα

Tο κυβερνητικό αφήγημα καταρρίπτεται ακόμη μία φορά, καθώς η λύση της μεταφοράς των ασθενών από το ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές όταν αναπτύσσονται ράντζα δεν λειτούργησε στην πράξη

rantza 02

Μπορεί η κυβέρνηση να διαφήμισε δεόντως ότι εξαφάνισε τα ράντζα από τα δημόσια νοσοκομεία, στην πράξη όμως η εικόνα είναι τελείως διαφορετική και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές όπου υποτίθεται ότι θα έπρεπε το σύστημα υγείας να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες τριτοκοσμικές εικόνες, ανέδειξε και το documentonews για το Μαιευτήριο Έλενα , όπου μόνο νοσοκομείο δεν θυμίζει. Oι εικόνες δείχνουν ότι το κτίριο στο εσωτερικό του έχει να συντηρηθεί πολύ καιρό και από τύχη δεν έχει υπάρξει κάποιο ατύχημα σε ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα πρωί, «επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, καθώς εκατοντάδες ασθενείς είχαν σπεύσει στα επείγοντα χωρίς όμως να μπορούν να εξυπηρετηθούν».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ «χρειάστηκε να περιμένουν ατελείωτες ώρες για να εξετασθούν από τους γιατρούς, οι οποίοι έτρεχαν από τον έναν θάλαμο στον άλλο. Αντίστοιχες εικόνες και στην Παθολογική κλινική που εφημέρευε ενώ πλέον στους διαδρόμους του νοσοκομείου έχουν αναπτυχθεί 45 ράντζα αλλά και τροχήλατα».

 

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι με απόφαση του υπουργείου Υγείας όταν σε ένα νοσοκομείο υπάρχουν ράντζα ο ασθενής μπορεί να μεταφερθεί δωρεάν σε ιδιωτική κλινική χωρίς να έχει απολύτως καμία επιβάρυνση όμως εκ του αποτελέσματος η λύση της μεταφοράς των ασθενών από το δημόσιο ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές δεν λειτούργησε.

(Φωτό αρχείου)

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…