Newsroom

Newsroom

Ντροπή: Επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ που είχε κληρωθεί να κρατάει την σημαία

Άγνωστα άτομα επιτέθηκαν τα ξημερώματα στην οικία που διαμένει η οικογένεια 11χρονου Αφγανού, ο οποίος αν και είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε με την ταμπέλα του σχολείου του, στην περιοχή της Δάφνης.

59fc41dd1dc5240d7c8b46e4

 Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα με πέτρες και προκάλεσαν φθορές στην οικία όπου διαμένει ο 11χρονος με την οικογένειά του, στη Δάφνη.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 11χρονος Αμίρ από το Αφγανιστάν, που είναι μαθητής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, είχε κληρωθεί σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά όμως παρέλασε κρατώντας απλά την πινακίδα με το όνομα του σχολείου.

Xθες ήρθε στην δημοσιότητα η επιστολή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην οποία οι γονείς στηρίζουν τον διευθυντή και τους δασκάλους για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση «Στηρίζουμε τον διευθυντή που δεν έδωσε τη σημαία στον Αμίρ»

Εντωμεταξύ την περασμένη Τρίτη Προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη και δεν έγινε σεβαστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για σημαιοφόρο στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στο 6ο δημοτικό σχολείο Δάφνης, διέταξε  το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Διαβάστε επίσης: Είμαι και εγώ Αμίρ

                             Για τον Αμίρ : Η Ιστορία μιας χώρας γράφεται κάθε μέρα με πολύ μικρά γράμματα 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη