Ντόρα: Θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση ακόμα και αν συμφωνούμε για το Σκοπιανό

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με την έλλειψη της κουτάλας στη ΝΔ και ειδικότερα στην οικογένεια Μητσοτάκη.

5a44ff541dc524f12e8b46f7

«Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης της στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Και αυτό είναι μία βαριά κουβέντα που λέω, αλλά σας τη λέω με παρρησία και πολύ ξεκάθαρα». 

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στην Ντόρα Μπακογιάννη και δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της ΝΔ όσον αφορά όχι μόνο το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αλλά και εν γένει όλα τα μεγάλα εθνικά ζητήματα. Άλλωστε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει συστηματικά πόλεμο εναντίον των εθνικών συμφερόντων… οικονομικών και γεωστρατηγικών, φλερτάροντας συνεχώς με την… εκτροπή.

Το δε ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων είναι διαχρονικά “λεκές” στην ιστορία της οικογένειας Μητσοτάκη, εφάμιλλος με αυτόν της αποστασίας.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη