Newsroom

Newsroom

ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ: το CD – γροθιά από Το Χωνί

Στις 29 Σεπτεμβρίου, έχετε ακόμη έναν σημαντικό λόγο να βάλετε Το ΧΩΝΙ στο σπίτι σας: Αυτή τη φορά, την αλήθεια…

Στις 29 Σεπτεμβρίου, έχετε ακόμη έναν σημαντικό λόγο να βάλετε Το ΧΩΝΙ στο σπίτι σας: Αυτή τη φορά, την αλήθεια δεν θα μπορείτε απλώς να τη διαβάσετε, αλλά και να την ακούσετε!

Το CD – τομή στο δράμα που βιώνει η ελληνική κοινωνία, «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ» των Γιάννη Ζουγανέλη και Κ.Χ. Μύρη (Κώστα Γεωργουσόπουλου) κυκλοφορεί για πρώτη φορά μαζί με Το ΧΩΝΙ! Με 14 αντιμνημονιακά τραγούδια, βάζει το δάκτυλο στην πληγή της Ελλάδας με στόχο να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ τους Έλληνες!

Λαζόπουλος, Μπουλάς, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη και ο ίδιος ο Ζουγανέλης. Όλοι αυτοί σε ένα CD… Αυτό που θα βρείτε στις 29 Σεπτεμβρίου ΜΟΝΟ Στο ΧΩΝΙ.

Να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για «ακόμη ένα CD εφημερίδας», αλλά για μια μουσική γροθιά που ενώνει τη δύναμη της με Το ΧΩΝΙ, για να φωνάξουν μαζί ένα βροντερό «Ως Εδώ!» στον κατήφορο της ελληνικής κοινωνίας.

Μια μουσική συλλογή που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά με την κυριακάτικη εφημερίδα Το ΧΩΝΙ και δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι Έλληνα. Τραγούδια που αφυπνίζουν, μελωδίες που χαλυβδώνουν τη διάθεση για ανατροπή, στίχοι που λένε όλη την αλήθεια για το σήμερα και εκφράζουν την προσδοκία για το αύριο!

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…