#Novartis_Gate: Ο Λοβέρδος γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες και θα τους βγάλει την… κουκούλα

Τελειωμό δεν έχουν οι απειλές εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis που εκτοξεύει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός Υγείας ο οποίος είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο και φέρεται να έχει λάβει μίζες, δήλωσε ότι γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες και θα τους βγάλει τις… κουκούλες.

5a81a9f81dc524f44c8b45d5

Τις τελευταίες δυο ημέρες, ο Ανδρέας Λοβέρδος ισχυρίζεται πως γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες και τους χαρακτηρίζει ως «κουκουλοφόρους».

«Δεν χρειάζεται κανείς να είναι βαθύς γνώστης της νομικής επιστήμης για να αντιληφθεί ότι σε ένα κράτος δικαίου είναι αδιανόητο να αποδοθούν ευθύνες με μοναδικό έρεισμα τις καταθέσεις κάποιων κουκουλοφόρων-ψευδομαρτύρων. Στην προκείμενη περίπτωση, σας ενημερώνω πως οι μάρτυρες δεν θα παραμείνουν για πολύ καιρό ανώνυμοι», δήλωσε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα ενώ πρόσθεσε: «Είναι άλλωστε ήδη γνωστοί. Μαθεύτηκαν. Τους προδίδουν οι διαρροές, αλλά και τα ίδια τους τα λεγόμενα».

Κληθείς να απαντήσει εάν γνωρίζει όντως τα πρόσωπα είπε: «Σας είπα είναι γνωστά. Σας βεβαιώ, ότι όταν αποκαλυφθούν θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Οι σχέσεις, οι διαδρομές και οι σκοπιμότητες θα καταδείξουν τους πραγματικούς αυτουργούς της σκευωρίας».

«Αυτοί οι άνθρωποι που φαντάστηκαν ότι επειδή θα φορέσουν κουκούλα μπορούν να ρίξουν σκιές και λάσπη στην πολιτική διαδρομής μου, διέπραξαν τεράστιο λάθος. Αυτήν την κουκούλα πίσω από την οποία κρύφτηκαν για να συκοφαντήσουν, εγώ θα τους τη βγάλω», τόνισε ακόμη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε ακόμη: Όταν Μπακογιάννη και Αυγενάκης ρωτούσαν τον Λοβέρδο για τις υπερτιμολογήσεις και κατήγγειλαν τα σκάνδαλα

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…