Νίκος Πλακιάς: Ο Μητσοτάκης γιατί δεν μας λέει με ποιους μιλούσε το βράδυ του εγκλήματος στα Τέμπη;

«Εάν ο ίδιος έδινε εντολές και αν ήταν ενήμερος για όλα γιατί δεν πάει σε κάποια αρμόδια αρχή να καταθέσει», αναρωτιέται ο κ. Πλακιάς

6167814

Οι γονείς των θυμάτων και οι επιζώντες από το έγκλημα στα Τέμπη παλεύουν κάθε μέρα με σκοπό να δικαιωθούν οι 57 άνθρωποι που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, χωρίς μέχρι και σήμερα να έχουν αποδοθεί ευθύνες.

Ο Νίκος Πλακιάς στο έγκλημα που τελέστηκε πριν στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 έχασε ότι πολυτιμότερο είχε, τις δύο δίδυμες κόρε του, οι οποίες βρίσκονταν στην τραγική επιβατική αμαξοστιχία.

Όπως είναι φυσικό τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς ζητούν απαντήσεις στο γιατί οι δικοί τους άνθρωποι έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Μάλιστα ο κ. Πλακιάς με ανάρτησή του απευθύνει μια ερώτηση στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής, είπε ότι το βράδυ της τραγωδίας παρέμεινε ξάγρυπνος και ενημερωνόταν συνεχώς.

Πιο συγκεκριμένα ρωτάει τον πρωθυπουργό «Γιατί λοιπόν δεν μας λέει με ΠΟΙΟΥΣ μιλούσε ; εάν ο ίδιος έδινε εντολές και αν ήταν ενήμερος για όλα γιατί δεν πάει σε κάποια αρμόδια αρχή να καταθέσει και να τελειώνουμε με τα ερωτήματα που μας βασανίζουν».

Νίκος Πλακιάς: «Δεν θα είμαι συνέχεια έτσι ήρεμος» – Η ανάρτησή του

Κατά την διάρκεια της πρότασης μομφής στην Βουλή ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό αλλα όπως πάντα πέρασε στα ‘ψιλά’
Είπε ο Σουλτάνος (εγώ έτσι πλέον τον αποκαλώ τον Μητσοτακη )ότι εκείνο το βράδυ του εγκλήματος δεν έκλεισε μάτι και ενημερωνόταν συνεχώς
Γιατί λοιπόν δεν μας λέει με ΠΟΙΟΥΣ μιλούσε ; εάν ο ίδιος έδινε εντολές και αν ήταν ενήμερος για όλα γιατί δεν πάει σε κάποια αρμόδια αρχή να καταθέσει και να τελειώνουμε με τα ερωτήματα που μας βασανίζουν
Ήρεμα ρωτάω αλλα δεν θα ειμαι και συνέχεια έτσι ήρεμος

Ειδήσεις σήμερα:

Το αίμα τής Κυριακής δεν σε ξεπλένει Ανδρέα Λοβέρδο

«Βόμβα» από ΣτΕ: Να ενημερωθεί άμεσα ο Ανδρουλάκης γιατί τον παρακολουθούσαν

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απάντηση στον Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

Άγρια κόντρα Αρβανίτη και Καρανικόλα on air: «Είσαι ψεύτης και προβοκάτορας» (video)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…