Νίκος Παππάς: Απάντησε στον Λιάγκα με ένα επικό βίντεο και τρεις λέξεις

Την απάντηση του στον παρουσιαστή έδωσε ο Νίκος Παππάς

παππας λιαγκας

Κόντρα ξέσπασε νωρίτερα μεταξύ του Νίκου Παππά και του Γιώργου Λιάγκα, μετά τις δηλώσεις του πρώτου που τόνισε ότι φοβάται να φέρει παιδί σε αυτόν τον κόσμο καθώς αν βγει γκέι θα το κράξει ο Μπέος και αν βγει χοντρό θα το κράξει ο Λιάγκας, και την απάντηση του δεύτερου ο οποίος απαίτησε απ’ τον πρώην μπασκετμπολίστα να ζητήσει συγγνώμη για αυτό που είπε.

Ο Νίκος Παππάς το έκανε. Και το έκανε με τον πιο ωραίο τρόπο, καθώς ανέβασε ένα βίντεο του Γιώργου Λιάγκα, που έκανε απαράδεκτα σχόλια για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, γράφοντας παράλληλα «Συγγνώμη Γιώργο μου».

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας στο βίντεο ανέφερε: «Για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν λέω τη λέξη «χοντρή» αλλά έχει παραπάνω κιλά, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να καλυφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία και να είναι ας πούμε σαν να είναι της greenpeace η διαφήμιση».

Λιάγκας: Ακραία επίθεση σε Νίκο Παππά -« Ζητήστε συγνώμη, λίγο ντροπή»

Έξαλλος, για ακόμη μια φορά, με τον Νίκο Παππά έγινε ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τις αναφορές για τον παρουσιαστή που έκανε ο πρώην μπασκετμπολίστας σε podcast, που ήταν καλεσμένος.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην διεθνής guard σε ερώτηση που του έγινε για το αν θέλει να κάνει παιδί, ανέφερε «Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να κοιτάξω και το βήμα να κάνω ένα παιδί, αλλά σε αυτή τη μισαλλόδοξη κακεντρεχή κοινωνία, δε ξέρω πόσο εύκολο είναι να υποδεχτεί αυτόν τον άνθρωπο, ένα νέο μέλος.

Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν; Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος;  Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα».

Τα συγκεκριμένα σχόλια του Νίκου Παππά έφεραν την έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος εμφανώς νευριασμένος κάλεσε τον 33χρονο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας «Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ με μηνύσεις και αγωγές, τον καλώ να ζητήσει συγγνώμη και να βγει να μου πει πότε κορόιδεψα εγώ έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Γιατί τώρα όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε κι έναν Λιάγκα για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ.

Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων ήταν διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; Ντροπή λίγο κύριε Παππά. Βγείτε, ζητήστε συγγνώμη. Με αγάπη το λέω. Δεν μου το είχατε πει ότι είχε πει αυτή τη βλακεία, αλλιώς δε θα το έπαιζα».

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

gada51

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κατάθεση μαθητή ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει…

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

omonoia3

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προάγει τον… «ερωτικό» πολιτισμό και μάλιστα με διεθνείς παραγωγές

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Καλλιάνος

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Απάντηση δίνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ότι αποδέχτηκε χρηματικό…