Newsroom

Newsroom

Νικολόπουλος εν συγχύσει: "Αγαπώ πολύ τον Καμμένο, σπίτι μου η ΝΔ, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσουν το ασφαλιστικό" (ακούστε ηχητικ

Στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη μίλησε, ως ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ο Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας μάλιστα…

kammenos 89

Στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη μίλησε, ως ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ο Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας μάλιστα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Πάνο Καμμένο, για την βουλευτική έδρα, ως εξής:

“Τον αγαπώ πολύ. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο. Τον ευχαριστώ για το ωραίο ταξίδι που κάναμε και εύχομαι να βρεθούμε και πάλι, να δώσουμε αγώνες για τον λαό… Δεν είχα ποτέ κανένα δίλημμα. Αν είχα να διαλέξω μεταξύ της έδρας, μεταξύ της υπουργικής καρέκλας και της υπεράσπισης των απλών πολιτών, των κόκκινων γραμμών και των αξιών μου και εγώ μπορώ να το λέω, μακάρι να μπορέσουν να το αποδείξουν και άλλοι. Εγώ παραιτήθηκα από υπουργός, όχι περιμένοντας να γίνω, ενώ ήμουν υπουργός, γιατί αρνήθηκα να συμβιβαστώ. Έτσι θα μείνω μέχρι τέλους, ασυμβίβαστος. Και με πολύ – πολύ καλή διάθεση για όλους εκείνους, που δίνουν τον αγώνα τους με τα λάθη τους ή τις υπερβολές τους και με πολύ κατανόηση. Και αν πούνε καμιά κουβέντα παραπάνω, μακάρι ο λαός να τους συγχωρήσει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.

“Δεν παραδίδω την έδρα μου. Την έδρα μας την παραδίδει ο λαός και αυτός θα μου πει τι θα κάνω…”, τόνισε, εξάλλου, ο αχαιός βουλευτής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σούπερ Μπι.

Ο ίδιος είπε ότι νιώθει τη Νέα Δημοκρατία σπίτι του και ότι επρόκειτο για ένα κόμμα με πολλά τζάκια και παρόλα αυτά το εγκατέλειψε γιατί δεν συμβάδιζε με τις προσωπικές του αρχές και πολιτικές αντιλήψεις. “Θα γυρίσω πίσω, μόνο αν αποκηρύξει αυτό που σήμερα πρεσβεύει. “Για μένα ο μνημονιακός χαρακτήρας είναι το “κόκκινο πανί””, πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, τονίζοντας ότι για τις εκλογές της ΝΔ την Κυριακή εύχεται τα καλύτερα.

Αναφορικώς με τη σχέση του με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, είπε ότι “κανείς δεν μπορεί να με διαγράψει αφού στις εκλογές το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ και συνεπώς δεν τίθεται θέμα διαγραφής”. Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του εκμυστηρεύτηκαν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα για το ασφαλιστικό και τόνισε με νόημα ότι η λίστα με τους ανεξάρτητους βουλευτές θα μεγαλώσει, προβληματίζοντας ιδιαίτερα την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.