Νίκη σωτηρίας για Απόλλων Σμύρνης, έμπλεξε η Κέρκυρα

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League έκανε ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε της ΑΕΛ στη Ριζούπολη με 3-0. Η Κέρκυρα έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία και βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού

5ac10a9c1dc5241d348b4571

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας 3-0 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη, για την 26η αγωνιστική.

Ο Κονέ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και δύο γκολ του Αλμπάνη (66΄ και 72΄) «σφράγισαν» τη νίκη της «ελαφράς ταξιαρχίας», που εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία της Κέρκυρας με τη Λαμία και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο (παίζει τη Μεγάλη Τετάρτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Από την άλλη, η θεσσαλική ομάδα έμεινε στους 26 βαθμούς και αρχίζει να… αγχώνεται, αφού η διαφορά της από τη 15η θέση είναι πέντε βαθμοί.

Έμπλεξε σε περιπέτειες η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Λαμία, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League, και σε συνδυασμό με τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της ΑΕΛ (3-0), βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Φαίακες» έχουν 21 βαθμούς έναντι 22 της «ελαφράς ταξιαρχίας», που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβηκε στους 25 και συνεχίζει να κρατάει την τύχη της στα χέρια της.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη