Newsroom

Newsroom

Το νέο σενάριο για την αυτοκτονία του 14χρονου στον Κολωνό

Εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το παιδί να συμμετείχε σε μία επικίνδυνη "δοκιμασία ανδρισμού"

μακης 1

Ένα νέο σενάριο φαίνεται πως εξετάζει η αστυνομία στις έρευνές της για την αυτοκτονία του 14χρονου στον Κολωνό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, νέα δεδομένα δείχνουν ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται ούτε για κάποια διαδικτυακή πρόκληση, ούτε για bullying, αλλά εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο παιδί να συμμετείχε σε ένα παιχνίδι της παρέας, μία “δοκιμασία ανδρισμού”, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι συμμαθητές του σε ζωντανή σύνδεση μέσω των κινητών τους.

Πλέον, οι αρχές αναζητούν το κατά πόσον υπήρχαν και άλλα άτομα τα οποία έκαναν την ίδια δοκιμασία εκείνη την ώρα, επιδιώκοντας να δείξουν ένας ποιος είναι πιο “γενναίος” από τον άλλο, αλλά υπήρξε κάποιο ατύχημα που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού.

Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από την έρευνα που κάνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία έχει ανοίξει τα κινητά και βλέπει τυχόν επαφές που είχε ο 14χρονος. Σημειώνεται ότι ήδη μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί περισσότερες από 10 καταθέσεις μαθητών και καθηγητών, ενώ και η μητέρα του παιδιού κατέθεσε το Σάββατο για το γεγονός, αναφέροντας όλα όσα ήξερε, και από την κατάθεσή της φαίινεται πως προέκυψε το νέο αυτό σενάριο.

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη